Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakkari'de köpekler 40 koyunu telef etti

/ Kaynak: AA
Hakkari'de köpekler 40 koyunu telef etti

YAŞAM Haberleri  / AA

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 40 koyun telef oldu, 15 koyun yaralandı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 40 koyun telef oldu, 15 koyun yaralandı. Alınan bilgiye göre, Yeşildere Mahallesi'nde yaşayan Recep Şedal'a ait ahıra gece saatlerinde giren başıboş köpekler, ahırdaki koyunlara saldırdı. Çok sayıda koyunu telef eden ve birçoğunu da yaralayan köpekler, ahırdan gelen sesler üzerine uyanan Şedal'ın müdahalesi üzerine kaçtı. Şedal, gazetecilere yaptığı açıklamada, gece saatlerinde ahırdan gelen sesler üzerine uyandığını belirterek, "Evden çıkıp ahıra doğru gittiğimde çok sayıda başıboş köpekle karşılaştım. Köpekleri kovduktan sonra ahıra girdim ve koyunların telef olduğunu gördüm. 40 koyunu telef eden köpekler 15 koyunu da yaralamışlar" dedi.
Mağduriyetinin giderilmesi için ilgili yerlere müracaatta bulunacağını vurgulayan Şedal, yetkililerden başıboş köpeklere çözüm bulmalarını istedi.
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...