500 motorcunun gösterisi nefes kesti

/ Kaynak: CHA
500 motorcunun gösterisi nefes kesti

DÜNYA Haberleri  / CHA

Rusya'da St. Petersburg şehrinin kuruluşunun 310. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde, 500 motosiklet sürücüsü şehir merkezinde gösteri düzendi.

Rusya'nın kültür ve sanat şehri St. Petersburg, kuruluşunun 310. yıldönümünü kutluyor. Kutlama çerçevesinde, 500 motosiklet sürücüsü şehir merkezinde gösteri düzenlerken, ordu korosu da kutlamalara destek verdi.
Rus Çarı Büyük Petro tarafından 1703 yılında kurulan St. Petersburg şehri, 3 gün sürecek olan kutlamalara ev sahipliği yapıyor. Şehrin her tarafı bayraklarla süslenirken, şehir sakinleri ve turistler kutlamaları izlemek için sokakları doldurdu.
Kutlamalar için şehrin merkezi caddesi Nevski'de motosikletli geçiş gösterisi yaparken, sürücülerinin sokak ortasında yaptıkları birbirinden ilginç gösteriler izleyicilerin büyük ilgisini çekti. Geçiş sırasında motosiklet sürücülerinin yanında gösteriye katılan yaşlı bir bisikletli de izleyicilerin ilgi odağı oldu.
Şehrin askeri bandosu da geçit töreni gerçekleştirirken, seslendirdikleri ordu marşları izleyicilerin alkışlarını aldı. Kutlama bando geçişinin ardından sona erdi.
DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...