Muslera korkuttu, Uruguay kazandı

Düzenleyen:
Muslera korkuttu, Uruguay kazandı

SPOR Haberleri

2018 Dünya Kupası Elemeleri Güney Amerika Grubunda Ekvador'u konuk eden Uruguay, mücadeleyi 2-1 kazandı. Son anlarda Felipao ile çarpışan Muslera izleyenleri korkuttu.

Galatasaraylı Fernando Muslera'nın kalesini koruduğu Uruguay karşılaşmanın 12. dakikasında Sebastian Coates ile 1-0 öne geçti. Ekvador'un bu gole cevabı 45. dakikada Felipe Caicedo ile gelirken ilk yarıda son sözü Diego Rolan söyledi ve karşılşamanın uzatma dakikalarında Uruguay'ı bir kez daha öne geçirdi.

Mücadelenin ikinci yarısında başka gol sesi çıkmazken karşılaşmanın uzatma dakikalarında Ekvadorlu Felipao ile çarpışan Fernando Muslera izleyenleri korkuttu. Çarpışma sonrası yerde kalan Galatasaray'ın başarılı kalecisi kısa süre sonra yerden kalktı ve Uruguay karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Bu sonuçla Uruguay sahadan 3 puanla ayrılarak 23 puanla 2. sıradaki yerini korudu. Ekvador ise 17 puanla 4. sırada kaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...