Tolgay Arslan'a 2 milyon Euro'luk teklif

Düzenleyen:
Tolgay Arslan'a 2 milyon Euro'luk teklif

SPOR Haberleri

Beşiktaş, pek çok Avrupa kulübünün peşinde olduğu Tolgay Arslan'ın sözleşme uzatması için masaya oturacak, yıllık 2 milyon Euro teklif edecek.

Oğuzhan ve Talisca'nın yokluğunda müthiş bir performans ortaya koyan ve Napoli'nin hocası Sarri'den bile maç sonunda büyük övgüler alan Tolgay Arslan konusunda Beşiktaş aceleci davranıyor. Pek çok Avrupa kulübünün takibinde olan Tolgay için görüşmeler resmen başlıyor...

MENAJERİ İSTANBUL'A GELECEK

Siyah-Beyazlılar, 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun menajerini önümüzdeki günlerde İstanbul'a çağıracak. Fanatik'in haberine göre; Tarafların bu temasında karşılıklı olarak şartlar konuşulacak. Normalde gelecek sezonun Mayıs ayında sözleşmesi bitecek olan Tolgay'ın, Beşiktaş'ta devam etmeye sıcak baktığı öğrenilirken, yıllık maaşına zam yapılması bekleniyor.

2 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

1 milyon 550 bin Euro (5.5 milyon TL) kazanan yıldız futbolcunun ücretinin 2 milyon Euro (7 milyon TL) seviyesine çekilmesi gündemde. Yönetimin planı, Tolgay ile 2020'de bitecek bir mukavele imzalamak. Şartların oluşması halinde tarafların devre arasında yani Ocak ayında yeni sözleşme yapacağı öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...