HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Emre Çolak Galatasaray'ı icraya verdi

Düzenleyen: /
Emre Çolak Galatasaray'ı icraya verdi
Emre Çolka, Deportivo, Haber

SPOR Haberleri

Galatasaray'dan bedelsiz olarak Deportivo'ya giden Emre Çolak, eski takımında kalan parasını alamayınca kulübü icraya verdi.

Altyapısından yetiştiği Galatasaray'la sözleşmesi bittikten sonra La Liga takımlarından Deportivo'nun yolunu tutan Emre Çolak, Cimbom'da kalan parasını alamayınca hukuksal haklarını kullanma kararı aldı.

ÖDEME YAPMADILAR

G.Saray'daki son sezonunda yıllık 1.5 milyon TL'ye oynayan Emre'ye, geçtiğimiz sezon alacaklarının büyük bir bölümü için senet veren Özbek yönetiminin, Deportivo'ya transfer olduktan sonra hiçbir ödeme yapmadığı ortaya çıktı.

PARASINI ALDI

Kendisi dışındaki futbolculara ödeme yapıldığını duyan 25 yaşındaki oyuncu ise uzun süre hak etmiş olduğu paranın kendisine ödenmesini bekledi ancak sonuç alamayınca menajerinin de önerisiyle senetleri avukatına vererek gerekli işlemlerin başlatılmasını istedi. Avukatı aracılığıyla icra yoluna başvuran başarılı orta sahanın, yaklaşık 1 milyon TL'yi bulan ücretini bu yolla aldığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...