Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trump çıldırmıştı: 'Wenger maskeli balodaki palyaço'

Düzenleyen:
Trump çıldırmıştı: 'Wenger maskeli balodaki palyaço'

SPOR Haberleri

Koyu Arsenal taraftarı olduğu bilinen Donald Trump, mart ayında "Wenger maskeli balodaki palyaço. Görevden ayrılsın, yeni menajerin maaşını 50 yıl ben öderim." demişti.

Dünyanın her noktasında yoğun bir ilgiyle takip edilen ABD'deki başkanlık seçimlerini kazanarak ülkenin 45. başkanı olan Donald Trump'ın geçmişi hakkında ilginç detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Trump'ın Mart 2016'da North Carolina'da yaptığı bir konuşmada, taraftarı olduğu Arsenal'in deneyimli menajeri Arsene Wenger hakkında sarf ettiği sözler Fransız teknik adamın hayranlarını fazlasıyla kızdırmıştı.

Trump çıldırmıştı: 'Wenger maskeli balodaki palyaço'

"TARAFTARLAR ÇOK SIKILDI"

Arsenal taraftarlarının Wenger'den sıkıldığını ve yeni bir menajeri kulübün başında görmek istediklerini ifade eden Trump, "Arsenal'in bir numaralı taraftarı ve gerçek bir "Gunner" olarak; diğer büyük kulüpleri küçük düşürmemizi bekliyorum. Arsene Wenger dünya çapındaki birçok taraftarın kalbini kırdı, ben de bunlara dahilim. Bu adam kulübü kendi malı gibi yönetiyor ve sadece kendisini mutlu edecek kararlar alıyor. Manchester bizi nasıl yenebilir? Sadece onlar değil, Swansea de yendi, biz ise üç kez direğe takıldık. Wenger maskeli balodaki bir palyaço." dedi ve Fransız teknik adama hakaretlerine devam etti:

"WENGER'İ KOVUN, YENİ HOCANIN MAAŞINI BEN ÖDERİM"

Arsenal diğer takımlar için kum torbası hâline geldi. Chelsea ve Manchester United'ın bizi hem içeride hem dışarıda yenebileceğini hayal edebilir misiniz? Wenger cehenneme veya Hollywood'un korku filmlerinde rol almaya gidebilir. Eğer kulüp para sorunu çekiyorsa; Wenger'in kulüpten ayrılması için yeni menajerin maaşını 50 yıl boyunca ödemeye hazırım." (Eurosport)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...