Fenerbahçe'nin sözü ortaya çıktı

Düzenleyen:
Fenerbahçe'nin sözü ortaya çıktı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Aatif'i isteyen Atiker Konyaspor'un teklifini şimdilik beklemeye aldı, "Transfer yaparsak Aatif'i size vereceğiz." dedi.

Aykut Kocaman yönetiminde sezonun ikinci yarısına çok daha güçlü bir takımla girmek isteyen Atiker Konyaspor'da gündeme gelen en flaş isim Aatif'ti.

Geçtiğimiz günlerde basın sözcüsü Erhan Gökmen'in direkt olarak, "Aatif'i Fenerbahçe'den istedik. Takımımızda görmek istediğimiz bir isim" açıklmasının ardından gözler Fenerbahçe'nin vereceği karara çevrildi.

FENERBAHÇE KONYA'NIN TEKLİFİNİ BEKLEMEYE ALDI

Sarı-Lacivertli takımda son iki maçta teknik direktör Advocaat tarafından şans bulan ve 2 gol, 1 asistlik performansıyla göz dolduran 29 yaşındaki futbolcu hakkında Konya'ya verilen cevap ortaya çıktı. Buna göre oyuncunun yükselen formunu değerlendiren Fenerbahçe yönetimi, şimdilik Konya'nın teklifini beklemeye aldı.

TRANSFER YAPILIRSA GİDECEK

Aatif'in mevkiisine transfer yapmayı planladığı öğrenilen Kanarya'nın, istediği takviyeyi yapması durumunda Konya'ya onay vereceği kaydedildi. Bunun için de Yeşil-Beyazlı takımdan 1 aylık süre istediği kaydedilen Fenerbahçe'nin, önceliği Konyaspor'a verdiği bildirildi. (Fanatik)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...