Vedat Muriqi: Türkiye'ye gol atarsam sevinmeyeceğim

Düzenleyen:
Vedat Muriqi: Türkiye'ye gol atarsam sevinmeyeceğim

SPOR Haberleri

Gençlerbirliği'nde forma giyen Kosovalı yıldız Vedat Muriqi, "Uzun yıllardır Türkiye'deyim, aynı zamanda Türk vatandaşıyım. Gol atarsam sevinmeyeceğim." dedi.

Daha önce Giresunspor'da forma giyen, kariyerini Gençlerbirliği'nde sürdüren Vedat Muriqi, Kosova forması altında Türkiye'ye gol atması halinde sevinmeyeceğini söyledi.

Sonuç ne olursa olsun dostluğun kazanacağını belirten 22 yaşındaki santrfor, şunları söyledi:

"ÜST SEVİYELERE ÇIKMAK İÇİN ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR"

"İki kardeş ülkenin mücadelesi olacak. Uzun yıllardır Türkiye'deyim. Aynı zamanda Türk vatandaşıyım. Türkiye'ye karşı oynamak farklı olacak. İki takımda galibiyet için tüm gücünü ortaya koyacaktır. Kosova, ilk kez böyle bir organizasyonda yer alıyor. Üst seviyelere çıkmak için zamana ihtiyacımız var.

"GOL ATARSAM SEVİNMEM"

Türkiye'ye karşı gol atarsam sevinmem. Umarım Gençlerbirliği'nden takım arkadaşım Ahmet Çalık bu maçta oynar ve karşılaşma içinde tatlı bir rekabet yaşarız."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...