Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Manisa FIFA kararıyla ligin dibine vurdu

Düzenleyen:
Manisa FIFA kararıyla ligin dibine vurdu

SPOR Haberleri

1. Lig'de 3 puanla sondan ikinci sırada yer alan Manisaspor, FIFA'nın Elazığspor'a 6 puanını iade etmesiyle ligin dibine indi.

TFF 1'inci Lig'de 3 puanla sondan ikinci sırada yer alan Manisaspor, FIFA Disiplin Kurulu'nun 12 puanını sildiği son sıradaki Elazığspor'a 6 puanını iade etmesiyle lige ara verilen haftada maç oynamadan sonunculuğa düştü.

1 puanı bulunan Elazığspor, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) FIFA'nın kararını uygulamasıyla 5 puanla 17'nci basamağa çıkarken, Manisaspor 3 puanla son sıraya geriledi. TFF, Ulusal Kulüp Lisansı için gerekli mali kriterleri yerine getirmediği için Manisaspor'a da 3 puan silme cezası vermişti.

KEMAL TEMEL A TAKIMA YÜKSELDİ

Bu arada Novillo'nun biletini kesen, Gbakle ve Sangare'yi gözden çıkaran Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, altyapıdan orta saha oyuncuları Alper Mete, Ömer Buğdaycı ile sağ kanat oyuncusu Kağan Miray Bağış'ı yeniden A takıma aldı. Karafırtınalar, sol kanat Kemal Temel'i ise ilk kez A takım kadrosuna dahil etti.

CENGİZHAN GÜRBÜZ İSTİFA ETTİ

Bu arada mali ve idari sorunlar yüzünden rahatsız olduğu bilinen Kulüp Doktoru Prof. Dr. Cengizhan Gürbüz istifa etti. Gürbüz'ün yanı sıra masörlerden Aykut Taşdemir ve malzemeci Fesih Erdoğan da ayrıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...