Kevin Durant'ın serisi son buldu

Düzenleyen:
Kevin Durant'ın serisi son buldu

SPOR Haberleri

Golden State Warriors, Stephen Curry’nin yıldızlaştığı maçta Denver Nuggets’ı farklı yendi.

NBA'e 4 maçla devam edildi. Geçen sezonun finalisti Golden State Warriors, Pepsi Center'da konuk olduğu Denver Nuggets karşısında yıldız oyuncusu Stephen Curry'nin skorer oyununun da yardımıyla sahadan 125-101 galip ayrıldı.

Sezonun 7. galibiyetine imza atan Warriors'da Curry 33 sayı, 7 asist ve 5 ribaunt, Kevin Durant 18 sayı ve 9 ribaunt, Klay Thompson ise 19 sayı ile skora katkıda bulundu. Bu karşılaşmayla birlikte Kevin Durant’in etkileyici serisi de son buldu. Üst üste 72 normal sezon maçında 20 sayı barajını aşıp; bu alanda Michael Jordan ile 4. sırayı paylaşan Durant, 18 sayıda kaldı. Durant’in serisini devam ettirememesinde koç Steven Kerr’ün bitime 5 dakika 50 saniye kala yıldız oyuncuyu kenara almaya karar vermesi de etkili oldu.

Bu sezon 5. kez parkeden mağlup ayrılan 3 galibiyetli Denver Nuggets cephesinde en skorer oyuncu, 14 sayı ve 6 asist üreten Jamal Murray oldu.

PELICANS'TAN İLK GALİBİYET
BMO Harris Bradley Center'de oynanan diğer maçta New Orleans Pelicans, konuk olduğu Milwaukee Bucks'ı 112-106 yendi. 

Sezonun ilk galibiyetine imza atan Pelicans'da Anthony Davis'in 32 sayı ve 8 ribaunt, E'Twaun Moore'un 20 sayısı galibiyette önemli rol oynadı. Milli basketbolcumuz Ömer Aşık da 8 sayı ve 6 ribauntla takımına katkıda bulundu.

4 mağlubiyetli Bucks'da Jabari Parker'ın 33 sayısı ile Giannis Antetokounmpo'nun 17 sayı ve 10 ribauntluk performansı galibiyet için yeterli olmadı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...