Teksas derbisinde son söz Harden'in

Düzenleyen:
Teksas derbisinde son söz Harden'in

SPOR Haberleri

San Antonio Spurs ile Houston Rockets takımları arasındaki maçtan Rockets, 101-99 skorla galip ayrıldı.

Houston Rockets'ın all-star oyun kurucusu James Harden, 24 sayı, 15 asist ve 12 ribauntla sezonun ilk, kariyerinin 10. "triple double"ına imza attı. Kulüp tarihinde 15 asist barajını geçerek "triple double" yapan ilk oyuncu olan Harden, bu sezon 5. kez 15 ve üstünde asist üretti.

Rockets'ta 20 sayı ve 8 ribauntla mücadele eden Ryan Anderson da galibiyette önemli rol oynadı. Spurs'ün all-star forveti Kawhi Leonard'ın 34 sayı ve 7 ribauntluk performansı galibiyete yetmedi.

CLIPPERS VE HORNETS'TAN ART ARDA 4. GALİBİYET
Los Angeles Clippers, ağırladığı Portland Trail Blazers'ı 111-80 mağlup ederek galibiyet serisini 4 karşılaşmaya çıkardı.

Clippers'ta Blake Griffin 22 sayı, 13 ribaunt, 5 asist, Chris Paul 19 sayı, 7 asist ve DeAndre Jordan 16 sayı, 9 ribaunt, 3 blokla oynadı.

Charlotte Hornets da seyircisi önünde oynadığı Utah Jazz maçını 104-98 kazanarak üst üste 4. galibiyetini elde etti.

6 oyuncunun çift haneli skor ürettiği Hornets'ta 21 sayı, 6 asist, 5 ribaunt, 4 top çalma üreten Kemba Walker ve maçı 19 sayı, 8 ribauntla tamamlayan Marvin Williams öne çıktı.

Milli basketbolcumuz Ersan İlyasova ise takımı Philadelphia 76ers'ın, uzatma sonunda Indiana Pacers'a 122-115 yenildiği maçta 6 sayı attı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...