Ankara'da kanlı soygun

/ Kaynak: AA
Ankara'da kanlı soygun

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ankara'da kanlı soygun, Başkentte 2 şüpheli, kendilerine direnen şoförü silahla yaralayıp, bir marketin para transferinde kullandığı aracı gasbederek kaçtı.

Ankara'da kanlı soygun, Başkentte 2 şüpheli, kendilerine direnen şoförü silahla yaralayıp, bir marketin para transferinde kullandığı aracı gasbederek kaçtı. nbsp;Edinilen bilgiye göre, bir marketler zincirinin para transferi işlerini yürüten İsa Beğen, 06 BB 1179 plakalı aracıyla, marketin Altındağ Seyfi Demirsoy Mahallesi Harman Sokak'taki şubesine geldi. nbsp;Yaya oldukları belirtilen silahlı 2 kişi, marketin önünde park halindeki aracı gasbetti. Zanlılar, kendilerine direnen İsa Beğen'i silahla yaraladı. Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Beğen'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. nbsp;Polis, çaldıkları araçla kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...