Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bodrum'da yıldırım düşen ahşap yat kül oldu

Düzenleyen:
Bodrum'da yıldırım düşen ahşap yat kül oldu

YAŞAM Haberleri

Bodrum'da, bu sabaha karşı yıldırım düşmesi sonucu alev alan, 10 metre uzunluğundaki Keyif isimli yelkenli 150 bin TL değerindeki ahşap yat, küle döndü

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, üzerine yıldırım düşen yelkenli ahşap yat yanarak kullanılamaz hale geldi.

YAT, YILDIRIM DÜŞMESİ SONUCU ALEV ALDI

Muğla Barosu'na kayıtlı avukatlardan ve Gümüşlük Mahallesi'nde yaşayan Göray Karadut'a ait 10 metre uzunluğundaki Keyif isimli yelkenli 150 bin TL değerindeki ahşap yat, bu sabaha karşı yıldırım düşmesi sonucu alev aldı.

30 DAKİKA İÇİNDE KÜLE DÖNDÜ

Gümüşlük koyundaki Tavşan adası yakınlarında demirli bulunan yat yaklaşık 30 dakika içinde yanarak kül olup battı. Komşularının haber vermesi ile olay yerine gelen ve fırtına nedeniyle koyun içerisine aldığı yatın yıldırım düşmesi sonucu yandığını belirten Karadut, "Üç gündür çok fırtına vardı.

Tekneyi fırtınadan korumak için koyun içine alıp alargaya demirledim. Ancak düşen yıldırımlardan birisi tekneye isabet ederek yangın çıkarmış. Denizin ortasında olduğu içinde müdahale edilemedi" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...