Uyuşturucu operasyonlarında 37 tutuklama

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Uyuşturucu operasyonlarında 37 tutuklama

YAŞAM Haberleri  / AA

Emniyet Genel Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde 9 ilde düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 47 şüpheliden, 37'sinin tutuklandığı bildirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde 9 ilde düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 47 şüpheliden, 37'sinin çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı bildirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, gençleri zehirlemeye çalışan uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyonların aralıksız sürdüğü belirtildi.

Bu kapsamda, Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde Adana, Diyarbakır, Gaziantep, İzmir, Kocaeli, Mersin, Tokat, Şanlıurfa ve Mardin'de sokak satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonlarda, satışa hazır çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan 47 şüpheliden 37'si, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Emniyetin, "Sağlıklı gençlik, güvenli gelecek" temasıyla yürüttüğü uyuşturucuya karşı mücadelenin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...