Amerika'da sel seyir halindeki aracı yuttu

/ Kaynak: AA
Amerika'da sel seyir halindeki aracı yuttu

DÜNYA Haberleri  / AA

Amerika'da sel seyir halindeki aracı yuttu. ABD'nin San Antonio kentinde etkili olan fırtına ve sel nedeniyle 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Amerika'da sel seyir halindeki aracı yuttu. ABD'nin Texas Eyaleti'ne bağlı San Antonio kentinde etkili olan fırtına ve sel nedeniyle 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. nbsp;Yetkililer Kentte cumartesinden beri etkisini sürdüren yağış ve fırtına nedeniyle evlerin su altında kaldığı, araçların ve otobüslerin selde sürüklendiği bilgisini verdi. nbsp;Aşırı yağışlardan 18, 29 ve 60 yaşlarındaki 3 kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Ölenlerden 2'sinin araçlarıyla seyahat halindeyken sele yakalandıkları ve otomobillerinin yakınlarında cesetlerinin bulunduğu kaydedildi. nbsp;Caddelerde şehir içi otobüslerinin ve araçların sürüklendiği selde, 130 kişinin de görevliler tarafından mahsur kaldıkları yerlerden kurtarıldıkları belirtildi. nbsp;Nehir kenarındaki bazı bölgelerin boşaltıldığı kentte aşırı yağışların bir süre daha devam edeceği kaydedildi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...