Almanya gol oldu yağdı: 8-0!

Düzenleyen: / Kaynak: lig tv
Almanya gol oldu yağdı: 8-0!

SPOR Haberleri  / lig tv

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu 4. maçında Almanya, San Marino'yu deplasmanda 8-0 mağlup etti.

Panzerler maçta gol perdesini erken açtı. Maçın 7. dakikasında İlkay Gündoğan'ın pasında topu ağlara gönderen Sami Khedira Almanya'yı 1-0 öne geçirdi. Bu golden iki dakika sonra Serge Gnabry skoru 2-0 yapan golü attı. 32'de Jonas Hector farkı 3'e çıkarttı. İlk yarısı bu skorla tamamlanan karşılaşmanın 58. dakikasında Serge Gnabry bir kez daha sahneye çıkarak skoru 4-0 yaptı. 65'te Jonas Hector Almanya'nın 5. golünü San Marino ağlarına gönderdi. Karşılaşmanın 76. dakikasında Serge Gnabry hat-trick yaparak Almanya'yı 6-0 öne geçiren golü attı. Karşılaşmanın 82. dakikada Mattia Stefanelli'nin kendi kalesine attığı golle skor 7-0 oldu. Bu golden 3 dakika sonra 85. dakikada Kevin Volland Almanya'nın 8. golünü San Marino ağlarına gönderdi. Kalan bölümde başka gol olmayınca Almanya, San Marino'yu 8-0 mağlup etti.

İlkay Gündoğan'ın 90 dakika forma giydiği karşılaşmada Mario Gomez 71 dakikada yerini Maximilian Meyer'e bıraktı.

C Grubu'nda 4'te 4 yaparak yoluna kayıpsız devam eden Almanya 12 puanla zirvedeki yerini sağlamlaştırırken, San Marino'nun puanı bulunamıyor.

Grubun bir diğer karşılaşmasında Kuzey İrlanda, Azebaycan'ı 4-0 mağlup etti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: lig tv
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...