Kosova'yı 'pres'le vuracağız

Kosova'yı 'pres'le vuracağız

SPOR Haberleri

Rakibi karşılarken 4-2-3-1 hücuma çıkarken 4-3-3 dizilişini deneyen Fatih Terim rakip yarı sahada yapacakları presle Kosova’yı maç başladığı gibi boğmanın planlarını yapıyor

Fatih Terim, 4 ay sonra kadroya çağırdığı Arda-Burak-Selçuk-Gökhan dörtlüsünü Kosova maçında 11'e koyacak. Terim Antalya kampındaki çalışmalarda hücum varyasyonları üzerinde durdu. Rakibi karşılarken 4-2-3-1 hücuma çıkarken 4-3-3 dizilişini deneyen Terim'in basit top kaybına tahammülü yok. Topun sürekli millilerde kalmasını isteyen Terim, rakip yarı sahada yapacakları presle Kosova'yı maç başladığı gibi boğmanın planlarını yapıyor. Stoperler Yalçın ve Mehmet Topal'a da "Selçuk'a yakın oynayın. Rakip kalemize yaklaşmasın" uyarısı yapıldı.

ARDA 4. SIRAYA ÇIKACAK
A Milli Takım formasını 94 kez giyen Arda, bugün oynaması durumunda bu rakamı 95'e çıkaracak ve 120 kezle Rüştü Reçber'in ilk sırada bulunduğu 'ay-yıldızlı formayla en çok maça çıkan oyucular' listesinde dördüncü sıraya yükselecek.

FORMASINI VE KAPTANLIĞI ALIYOR
3 ay sonra kadroya geri çağrılan Arda Turan kaptanlık pazubandını Mehmet Topal'dan, 10 numaralı formasını ise Hakan Çalhanoğlu'ndan geri alacak.

AY-YILDIZLI TAKIM ANADOLU'YA YAYILIYOR
Konya'dan sonra Antalya halkı da Milli Takım'ı bağrına bastı. Kosova maçının satışa çıkan biletleri günler öncesinden tükendi. İstanbul dışındaki bu yoğun ilgi Federasyon yetkililerinin dikkatini çekti. Bu sezon açılacak yeni statların birinde Mart ayındaki Finlandiya maçının oynanmasının gündemde olduğu öğrenildi. Eskişehir, Sivas, Gaziantep ve Trabzon yeni statlarına kavuşmak için gün sayıyor. Konya ve Antalya'nın ardından Anadolu'da bir şehir daha Milli Takım'ın yeni kalesi olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...