Gülbeyaz kanseri yendi kendi işinin patronu oldu

Düzenleyen:
Gülbeyaz kanseri yendi kendi işinin patronu oldu

YAŞAM Haberleri

İki defa evi yanan, sonrasında meme kanserine yakalanan Gülbeyaz Togay, yaşadığı olumsuzlukları aşıp konfeksiyon atölyesi kurdu.

Sakarya’da 41 yaşındaki Gülbeyaz Togay’ın genç yaşına rağmen başına sayısız felaket geldi. İstanbul’da çalışırken 1999’da Marmara depremini yaşayan Togay, eşiyle birlikte Konya’ya taşındı. Büyük oğlu 3 yaşındayken Togay’ın Konya’daki evi yandı. Bunun üzerine Sakarya’nın Ferizli ilçesine taşınan çift, kadın giyimi üzerine terzi dükkânı açtı. 8 sene terzi dükkânını işleten Togay’ın, bu kez Ferizli’de oturduğu ev yandı. Tam evin yanmasının şokunu atlatmaya çalışırken bu kez de genç kadın meme kanserine yakalandığını öğrendi. Kemoterapi, radyoterapi gören, iki ameliyat geçiren Togay, 5 sene boyunca hastalıkla uğraşınca iş yerini kapatmak zorunda kaldı. Pes etmeyen Togay, iyileşmeye başlayınca, Söğütlü’de konfeksiyon atölyesi açtı. Şu an 17 çalışanının olduğunu belirten Togay, bunu yakında 50’ye çıkarmak istediğini, 5-6 ay sonra daha farklı, daha büyük bir iş düşündüğünü söyledi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...