2020’ye koşuyoruz

Düzenleyen:
2020’ye koşuyoruz

SPOR Haberleri

Yarınki koşunun anlamı 15 Temmuz şehitleri adına olması. Uzun vadeli plan ise dünyanın önemli maratonları arasına girmek

Vodafone 38. İstanbul Maratonu yarın İstanbul’da koşulacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, bu yıl maratonun 15 Temmuz şehitleri için koşulacağını belirterek, “Bu çok anlamlı. Bu yılki maratonu isminden dolayı çok daha fazla önemsiyoruz. Dünyanın en önemli maratonu olma hedefindeyiz. Çok kısa sürede, 2020 yılında dünyanın majör maratonlarından biri olacağız” diye konuştu. Vodafone İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk ise “Maratona sponsor olduğumuz günden bu yana katılım yaklaşık 4 kat arttı. Tüm İstanbulluları pazar sabahı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde buluşup, şehitler anısına kıtaları geçmeye davet ediyoruz” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...