Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Komşuya patladı

Düzenleyen:
Komşuya patladı

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılılar 14 sayı gerideydi, 30-5’lik inanılmaz seriyle maça döndü ve THY Euroleague’in 6. maçında siftah yaptı

Galatasaray Odeabank THY Euroleague’deki galibiyet hasretine 6. maçta son verdi. Abdi İpekçi’de Olimpiakos’u misafir eden sarı-kırmızılılar, müthiş bir mücadeleye sahne olan maçtan 89-87’lik zaferle ayrılarak THY Euroleague’deki ilk galibiyetini aldı. Maça Yunan ekibi iyi başladı. Skor 20-6’ya geldikten sonra sarı-kırmızılılar üst üste sayılar bulmaya başladı. İkinci çeyreğe 20-14 geride başlayan Cimbom, 19-0’lık müthiş seriyle 25-20 öne geçti. Soyunma odasına girilirken de Galatasaray’ın 38-34’lük üstünlüğü vardı. Üçüncü çeyrekte karşılıklı sayılar vardı ve temsilcimiz üstünlüğü son periyoda girilirken kaptırmadı: 63-57. Final bölümü büyük heyecana sahne oldu. Olimpiakos ısrarla farkı eritmek için çabaladı. Son topta rakibin üçlüğünü Tyrus blokladı ve Galatasaray Odeabank salondan 89-87 galip ayrıldı.

YOK BÖYLE SERİ! 
Galatasaray ilk çeyrekte 14 sayı farkla (20-6) gerideydi. O andan itibaren sarı-kırmızı fırtına başladı. Ataman’ın öğrencileri 19-0’lık inanılmaz seri ile 25-20 öne geçti. Toplam 7.5 dakika süren Cimbom fırtınası sonunda eşine zor rastlanır bir seri çıktı: 30-5.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...