Şimdi ‘özür’ vakti!

Düzenleyen:
Şimdi ‘özür’ vakti!

SPOR Haberleri

2018 Dünya Kupası elemelerinde 3 maçta 2 puan toplayabilen ay-yıldızlılar, grubun ‘zayıf halkası’ önünde gönül almaya çalışacak

Türkiye, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu’ndaki dördüncü maçında bugün Kosova ile karşılaşacak. Antalya Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Macar hakem Tamas Bognar yönetecek. Balazs Buzas ve Zsolt Varga’nın yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Ferenc Karako olacak. Deplasmanda Hırvatistan ile 1-1, Konya’da Ukrayna ile 2-2 berabere kalan milliler, İzlanda’ya ise deplasmanda 2-0 yenilerek 2 puan toplayabildi. Ay-yıldızlılar, grubun ‘zayıf halkası’ olarak gösterilen Kosova’yı yenerek ilk galibiyetini almayı hedefliyor. 

545. milli randevu
Milli Takım, Kosova ile yapacağı maçla birlikte 545. defa sahaya çıkacak. Ay-yıldızlılar 93 yıllık tarihinde yaptığı 544 maçta, biri hükmen olmak üzere 204 galibiyet aldı, 214 defa rakiplerine yenildi.
Terim’le 131. maç
Fatih Terim, Kosova ile yarın oynanacak maçta, ay-yıldızlı ekibin başında 131. defa sahaya çıkacak. Milliler, Terim yönetiminde yaptığı 130 maçta, biri hükmen olmak üzere 66 galibiyet aldı. 32 kez yenildi. 
Rakipler kapışıyor
Grubumuzdaki diğer maçlarda, 7’şer puanla zirvede yer alan Hırvatistan ile İzlanda, 20.00’de Zagreb’de, 5 puanla üçüncü sıradaki Ukrayna ile 1 puanlı Finlandiya ise 22.45’te Odessa’da karşılaşacak.

Şimdi ‘özür’ vakti!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...