Önceliğim Beşiktaş

Düzenleyen:
Önceliğim Beşiktaş

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlıların yükselen değeri transfer işinde sürpriz olmayacağını ve yuvada kalacağını söyledi

Beşiktaş’ta Oğuzhan Özyakup ve Talisca’nın yokluğunda bir isim parladı ve parlamaya devam ediyor: Tolgay Arslan. Napoli maçının adamı olan ve İtalyanları kendine hayran bırakan 26 yaşındaki orta saha Napoli ve Manchester United’ın kendisiyle ilgilendiği iddialarına “Resmi teklif yok ama ben de duydum. Menajerime ‘böyle güzel şeyler varsa bana devre arasına kadar anlatma’ dedim. Çünkü iyi futboluma devam etmek istiyorum” dedi.
Siyah-beyazlı kulüple 2018’e kadar mukavelesi bulunan Tolga,  “Benim ilk tercihim tabii ki Beşiktaş. Henüz bir görüşmede bulunmadık. İyi anlaşıyoruz. Onlar beni ben onları seviyorum. Transfer konusunda öyle büyük bir görüşme olacağını düşünmüyorum. Bana göre sürpriz çıkmaz” dedi. Tolgay, Milli Takım konusunda da Türkiye’yi istediğini ve Almanya Futbol Federasyonu’nun kendine izin verdiği için FIFA’nın talebini onaylayacağını söyledi.

İmzayı attı!
Tolgay Arslan, Vodafone Arena’daki Kartal Yuvası’nda taraftarla buluştu bol bol imza dağıttı. İlgi çok fazlaydı.

Rakip AZ 
Ligde ve Avrupa’da namağlup yoluna devam eden Beşiktaş milli arada boş durmayacak. Siyah-beyazlılar yedek ağırlıklı kadro için bugün Hollanda temsilcisi AZ Alkmaar ile Vodafone Arena’da özel maç yapacak. 15.00’teki mücadele BJK TV’den yayınlanacak.
Şutör Kartal
 Siyah-beyazlılar ligde geride kalan 10 maçta 21 kez rakip fileleri havalandırırken şutlarda da çift haneleri düşmedi. Ortalaması 12.1’di ve 6’sında isabet sağladı. Ki Şenol Güneş, idmanlarda şutu ön plana çıkardı. Tıpkı dün olduğu gibi. Takım çift kalenin ardından şut çalışması yaptı.  

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...