Göz değdi

Düzenleyen:
Göz değdi

SPOR Haberleri

Seri galibiyetlerle şaha kalkan Kanarya’da talihsizlikler can sıktı. Mehmet Topal ve Lens’ten mahrum Kanarya’da Van Persie de istediği gibi çalışamıyor

> M.Emin ULUÇ

Sezona kötü başlamıştı Fenerbahçe… Önce Şampiyonlar Ligi hayali suya düştü, ardından ligde alınan sonuçlar sarı-lacivertli camiada krize sebep oldu. Başkan Aziz Yıldırım için istifa tezahüratları yükselmeye başlamıştı ki üst üste gelen galibiyetler rüzgarı bir anda tersine çevirdi. Manchester United’dan rövanşı alarak Avrupa’daki iddiasını sağlayan sarı-lacivertliler, ligde de üçte üç yaparak zirvedekilere selektör yaptı. Ancak Galatasaray’la oynanacak derbi öncesi Fenerbahçe’ye nazar değdi. Önce Mehmet Topal’ı kaybetti sarı-lacivertliler. Akhisar deplasmanına kart sınırda çıkan tecrübeli oyuncu sarıdan kaçamadı ve cezalı duruma düştü. Advocaat bu durumu öngörüp Topal’ı oynatmayabilirdi ama tecrübeli hocanın basireti bağlandı!
Hırsının kurbanı
Aynı deplasmanda Robin van Persie de sakatlandı. Hollandalı yıldız rakibiyle girdiği mücadelede göz kapağı yırtılınca hastanelik oldu. Derken Lens’ten kötü haber geldi. Fenerbahçe’deki üstün performansıyla göz dolduran Hollandalı, yaklaşık 1 senelik milli forma hasretini dindirdiği ilk maçta sakatlandı. Sol arka üst bacak adalesinde 2. derecede yırtık tespit edilen ve en az 3 hafta sahalardan uzak kalacak Lens, “Hırsımın kurbanı oldum” sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi. Topal ve Lens’in forma giyemeyeceği derbi öncesi RvP de tedbirli çalışıyor. İkili mücadele ve kafa toplarından uzak tutulan Uçan Hollandalı, göz kapağında açılma olmaması için terlemekten de men edildi! RvP derbiye yetişecek ancak yeterli idman yapamadığı için performansının düşük kalmasından endişe ediliyor.                  

Terlemek yasak
Göz kapağı özel bir metotla yapıştırılan RvP’ye terlemek yasak. Doktorlar, bandajlarını çıkardıkları Hollandalıya “Göz 
kapağına ter gelirse 
mikrop kapabilir” 
uyarısı yaptı.

Beşiktaş’a yetişiyor
Lens, Instagram hesabından, "Maalesef önümüzdeki birkaç hafta yokum ancak daha güçlü dönmek için çok çalışacağım" dedi. 
Hollandalı Beşiktaş
maçına yetişecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...