DEAŞ'tan Türkiye'deki teröristlerine alçak çağrı!

Düzenleyen:
DEAŞ'tan Türkiye'deki teröristlerine alçak çağrı!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

DEAŞ, Türkçe, İngilizce ve 8 dilde yayınladığı Rumiyah adlı dergisinin bu ayki sayısında Türkiye'deki militanlarına alçak bir çağrıda bulundu.

52 sayfalık Rumiyah dergisinin bu ay ki sayısında geçtiğimiz hafta Diyarbakır Bağlar'da Emniyet müdürlüğünün ek binası yakınlarında yapılan ve PKK'nın üstlendiği saldırıyı kapak yapan DEAŞ, bir kez daha saldırının kendileri tarafından gerçekleştirildiğini öne sürdü. Saldırının DEAŞ'in lideri Bağdadi'nin Türkiye'de saldırılar yapılması yönündeki çağrısına dayanarak yapıldığı belirtildi.

TÜM DEVLET MENSUPLARINA SALDIRI ÇAĞRISI

Dergide Türkiye'deki militanları için AK Parti üyelerine saldırma ve Türkiye'de cihat yapma çağrısında bulunan DEAŞ, Türkiye'deki militanlarına şunları söyledi: "AK Partilileri öldürün. Erdoğan'ın destekçilerine, yardımcılarına ve onun partisini destekleyenlere de saldırın. Küfrün başkanlarına saldırın. Polis ve askerleri öldürün. Tağutun alimlerini öldürün. Hakimleri de öldürün. Kafir Türk askeri size geliyor. Onların kanı köpeğin kanı gibidir."

DEAŞ'tan Türkiye'deki teröristlerine alçak çağrı!

SINIRDAKİ ASKERLER DE HEDEF GÖSTERİLDİ

"Fırat Kalkanı operasyonuna katılan Türk askerlerine çok sert davranın" şeklinde tabirler kullanan DEAŞ, dergisinde şu ifadelere de yer verdi: "Sınırda nöbet tutan Türk askerlerine karşı çok sert saldırılar yapın. Türk askerlerine karşı sınırlarda nöbet tutan tüm kardeşlerimize, mürted Türk askerine karşı sabit durun! Ve onlara karşı çok sert olun! Allah, onların gücünü sizinle defeder. Allah'ın gücü daha üstündür, cezası daha şiddetlidir. İşte kâfir Türk askeri size doğru geldi. Onlardan her birinin kanı, değersizlikte ve alçaklıkta bir köpeğin kanı gibidir. Şiddetinizi ve sertliğinizi onlara gösterin!

 

(Sputnik)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...