BAŞA DÖN

Türkiye Gazetesi

Anasayfa > Haber > Tavuk etinin lezzeti yolmadan geçiyor

Tavuk etinin lezzeti yolmadan geçiyor

Sofraların baş tacı olan tavuk etinde kuru yolma konseptinde markalaşan Kandazlar, önümüzdeki dönemi atılım süreci olarak değerlendirecek.



Sofraların baş tacı olan tavuk etinde kuru yolma konseptinde markalaşan Kandazlar, önümüzdeki dönemi atılım süreci olarak değerlendirecek. Bu konseptte piyasada firmalarını ve yaptıkları işi halka tanıtacaklarını söyleyen Kandazlar firmasının sahibi Hasan Kandaz, “Kuru yolma tavuk konseptini tanıyan, bilen ve bir kere tadan bir daha asla diğer tavuk çeşitlerini yemek istemez. Bu konsept tanındıkça insanların kültürlerinin artacağına ve kurumsal kimliğimizin daha farklı noktalara taşınacağını biliyoruz. Kurduğumuz helaltavuk.com adresinden bize sipariş veren bir tavuk da isteyebilecek bir ton da” dedi.
 
 
  • Piyasalar

    Fark %
  • 103235
    % 2.07
  • 4.7171
    % 0.01
  • 5.5018
    % -0.57
  • 6.2889
    % -0.17
  • 197.827
    % 0.14
 
 
 
 
 
Reklamı Geç
KAPAT