Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samsunspor seri peşinde

Düzenleyen:
Samsunspor seri peşinde

SPOR Haberleri

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da teknik direktör Osman Özköylü, "Şanlıurfaspor galibiyetinden sonra seri galibiyetler almak istiyoruz. Manisaspor maçı bu anlamda önemli" ifadelerini kullandı.

Özköylü, Nuri Asan Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta Şanlıurfaspor maçını kazanmalarının takımın öz güvenini geri getirdiğini söyledi.
Bu galibiyetin oyuncuların psikolojisi bakımından takıma önemli katkılar sunacağını düşündüğünü dile getiren Özköylü, "Bu galibiyetten sonra seri galibiyetler almak istiyoruz. Manisaspor maçı bu anlamda önemli. Ayrıca ligdeki konumumuz itibarıyla Manisaspor, direkt rakibimiz olan bir takım. Onlar da biz de alt sıralardan kurtulmaya, yukarıya tırmanmaya çalışıyoruz. İki takım için de önemli bir maç olacak." ifadesini kullandı.
Özköylü, oyun sistemini takıma yavaş yavaş oturtmaya başladığına işaret ederek, "Oyuncularımız son maçtaki oyunu sürdürürse Manisa'dan güzel bir sonuçla döneceğimizi düşünüyorum. Bundan sonraki süreçte başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum." diye konuştu.
Öte yandan Samsunspor, teknik direktör Özköylü yönetiminde kendi tesislerinde 21 Kasım Pazartesi günü karşılaşacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Kondisyon ve pas çalışması yapılan antrenmanda futbolcuların ikişerli gruplar halinde el ele tutuşup kaleye şut çekmeye çalışması, neşeli anlar yaşanmasına neden oldu.
İdmana Mustafa Sevgi dışında tüm futbolcular katıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...