Lens'in Galatasaray maçı pişmanlığı

Düzenleyen:
Lens'in Galatasaray maçı pişmanlığı

SPOR Haberleri

Milli takımda sakatlanan Jeremain Lens" hata yaptım, zorlamamam gerekiyordu "dedi.

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Jeremain Lens, Belçika maçında yaşadığı sakatlığın ardından önceki akşam saatlerinde İstanbul'a geldi.

G.SARAY MAÇINI BEKLİYORDUM
Ayağının tozuyla kulüp doktorlarına görünen Lens'in moralinin bir hayli bozuk olduğu öğrenildi.

Şanssızlıktan yakınan yıldız futbolcu, yaşadığı hayal kırıklığını şu sözlerle dile getirdi: "Çok iyi bir grafik yakalamıştım. Bunu taçlandırmak için Galatasaray maçını bekliyordum. Üst üste iki kez aynı şansızlığı yaşamak gerçekten canımı çok sıkıyor. Belki de ben hatalıyım. Sakatlığın üstüne yaptığım beşinci maçta bu kadar zorlamasam daha doğru olabilirdi. Ancak bunu tahmin bile edemezdim."

BEŞİKTAŞ DERBİSİNE YETİŞEBİLİR
Yapılan tetkiklerde adalesinde yırtık olan Lens'in, 20 Kasım'daki Galatasaray derbisinde forma giyme ihtimalinin bulunmadığı belirtildi.

Hollandalı yıldızın 3 Aralık'ta Beşiktaş ile oynanacak maça ya da Avrupa Ligi'nde 8 Aralık'ta oynanacak Feyenoord karşılaşmasına yetişmesi bekleniyor.

Lens, Feyenoord ile 29 Eylül'de oynanan maçta da aynı sakatlığı yaşamış ve ancak 24 Ekim'deki Konya maçıyla sahalara geri dönebilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...