THY uçağının havada camı çatladı

/ Kaynak: İHA
THY uçağının havada camı çatladı

YAŞAM Haberleri  / İHA

THY istanbul-Brüksel seferini yapan uçağının kalktıktan bir süre sonra kokpit camı çatladı. Camı çatlayan uçak Atatürk Havalimanı'na geri döndü.

nbsp;Türk Hava Yolları'nın (THY) istanbul-Brüksel seferini yapan uçağının kalktıktan bir süre sonra kokpit camı çatladı. Camı çatlayan uçak Atatürk Havalimanı'na geri döndü.
Türk Hava Yolları'nın (THY) TK–1941 sefer sayılı TC-JRV kuyruk tescili İstanbul-Brüksel seferini yapacak uçak saat 19.10'da 141 yolcusunu alarak Brüksel seferini yapmak üzere yolcularını aldıktan sonra Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yaptı. Uçak kalktıktan bir süre sonra uçağın kaptan pilotu kokpit camının çatladığını edince durumu Atatürk Havalimanı Trafik Kontrol Kulesi'ne bildirerek iniş izni istedi. Daha sonra uçak saat 22.41'de Atatürk Havalimanı'na sorunsuz bir şekilde inişini gerçekleştirdi. Kokpit camı çatlayan uçak seferden çekilirken, yolcular THY'ye ait başka bir uçakla saat 23.30'da Brüksel'e gönderildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...