Efsane golfçü Tiger Woods Türkiye'de turnuvaya katılacak

/ Kaynak: İHA
Efsane golfçü Tiger Woods Türkiye'de turnuvaya katılacak

SPOR Haberleri  / İHA

ABD'li ünlü golfçü Tiger Woods, Kasım ayında Antalya Belek'te ilk kez düzenlenecek olan "Türkiye Açık" golf turnuvasında mücadele edecek.

ABD'li ünlü golfçü Tiger Woods, Kasım ayında Antalya Belek'te ilk kez düzenlenecek olan "Türkiye Açık" golf turnuvasında mücadele edecek. Avrupa turu kapsamında 7-10 Kasım tarihlerinde Maxx Royal The Montgomerie Sahası'nda gerçekleştirilecek turnuvanın para ödülü 7 milyon dolar olacak. Mart ayındaki Bay Hill Turnuvası'nı sekizinci kez kazanarak uzun bir aradan sonra yeniden Dünya 1 Numarası koltuğuna oturan 37 yaşındaki golfçü, geçtiğimiz yıl THY Dünya Golf Finali'nde de oynamıştı.Woods, yazılı açıklamasında, "İlk ziyaretim sırasında Türkiye'de harika vakit geçirdim. Organizasyon, beni seyretmeye gelen insanlarla çok özel hale gelmişti. Yeniden Türkiye'de oynamayı heyecanla bekliyorum" ifadelerini kullandı.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...