Fernandes imzayı atıyor

Fernandes imzayı atıyor

SPOR Haberleri

Başkan Fikret Orman, Portekizli yıldız Fernandes ilgili spekülasyonlara noktayı koyarken, oyuncunun 4 yıl daha siyah-beyazlı formayı giyeceğini açıkladı.

Beşiktaş'ta bu sezon oynadığı futboldan çok, gece hayatıyla gündeme gelen Manuel Fernandes, 4 yıl daha siyah-beyazlı formayı giyecek. Teknik Direktör Samet Aybaba'yla bir türlü yıldızı barışmayan Fernandes, hem teknik heyetteki değişiklik hem de Başkan Fikret Orman'ın ısrarlı tutumu karşısında takımda kalmaya karar verdi. Fernandes'le birebir yaptıkları görüşmede takımda kalmasını istediklerini ancak disiplin konusunda şikayetleri olduğunu dile getiren Orman, Portekizli yıldızdan daha dikkatli davranacağına dair söz aldı. Yönetimin stadın yıkımı öncesinde İnönü'de verilecek Rihanna konserine gelecek olan Fernandes'le sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
YENİ HOCA YABANCI OLACAK
Taraftarın sevgilisi olan Fernandes'e imza attırarak seçim yatırımı da yapmak isteyen Başkan Fikret Orman'ın, 1 yıllık sözleşmesi bulunan Portekizli futbolcunun sözleşmesini 3 yıl daha uzatacağı belirtildi. Orman, seçimi kazanması halinde takımı Samet Aybaba'dan sonra yabancı bir teknik adama teslim etmeyi düşünüyor. Zico söylentilerinin doğru olmadığını ifade eden Orman, "Lucescu Shakhtar'la sözleşmesini uzattı. Böyle bir ortamda teklif götürmeyiz. Geçen sene Beşiktaş'ın başına kimse hoca olmak istemedi. Yurt dışındakiler para üzerinde durdu. Şu an Beşiktaş'ı çalıştırmak isteyen 10'un üzerinde hoca var. Bu da Beşiktaş'ın 1 yılda kat ettiği noktayı gösteriyor" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...