Bursaspor'da kongre yarışı kızıştı

/ Kaynak: İHA
Bursaspor'da kongre yarışı kızıştı

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor Başkan Adayı Mesut Mestan, "Türkiye'de ve Avrupa'da ses getiren bir Bursaspor'u oluşturmak için var gücümüz ile çalışacağız" dedi

Bursaspor'dta kongre yarışı giderek kızışıyor. nbsp; Bursaspor Başkan Adayı Mesut Mestan, "Türkiye'de ve Avrupa'da ses getiren bir Bursaspor'u oluşturmak için var gücümüz ile çalışacağız" dediYeşil-beyazlı kulübün 7 Haziran tarihinde yapacağı olağanüstü kongresi öncesi adaylığını açıklayan Mesut Mestan, seçim öncesi ziyaretlerini sürdürüyor. Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret eden Mestan, Mesut Topcu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Başkan adayı Mesut Mestan, ziyarette yaptığı açıklamada, "Türkiye'de ve Avrupa'da ses getiren bir Bursaspor'u oluşturmak için var gücümüz ile çalışacağız. Camia kenetlenmeseydi o şampiyonluğu bu şehre getiremezdik. Meslek odalarının, taraftarların herkesin katkısı büyüktü. Zorlanmamıza rağmen olmaz denilen kupayı Bursa'ya getirdik. Bundan sonrada daha nice kupaları hedefliyoruz. Trabzonspor'un bile 6 tane şampiyonluğu var. Bir Anadolu kulübü de tek kupa ile kalmamalı" dedi. Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Mesut Mestan, "Seçimle gelinilen hiçbir görev kolay değildir. Bursaspor yönetiminde daha önceden bulundunuz. Yeterince deneyinimiizn olduğunu düşünüyorum. Bu işi başaracak potansiyeliniz var. Merhum Yazıcı'nın başarı grafiğini sürdürmek gerekiyor" diye konuştu.


SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...