Maltepe'deki kaza E-5'i savaş alanına çevirdi

Maltepe'deki kaza E-5'i savaş alanına çevirdi

YAŞAM Haberleri

Maltepe'de, makas yaparak ilerlediği iddia edilen otomobilin sıkıştırması nedeniyle kontrolden çıkan kamyon, karşı şeride geçerek ortalığı savaş alanına çevirdi.

Maltepe'de, makas yaparak ilerlediği iddia edilen otomobilin sıkıştırması nedeniyle kontrolden çıkan kamyon, karşı şeride geçerek ortalığı savaş alanına çevirdi. Kazada biri ağır 5 kişi yaralandı.Kaza D-100 Karayolu Küçükyalı mevkiinde meydana geldi. İddialara göre, Ankara istikametine seyir halinde bulunan ve içerisinde 3'ü kız 6 gencin bulunduğu Hakkı Yusuf Gülbar yönetimindeki 34 UA 1360 plakalı otomobil, makas yaparak ilerlediği sırada önünde seyir halinde bulunan Havzullah Kalay'ın kullandığı 34 ZZ 6336 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kontrolden çıkan kamyon orta refüjü de aşarak karşı şeride geçti. Hızını alamayan kamyon İstanbul yönüne ilerleyen Seyit Dost yönetimindeki 43 NF 747 plakalı otomobile çarptıktan sonra yan yatarak durabildi. Kamyonun çarptığı otomobil de çarpmanın etkisiyle yanında ilerleyen Hasan Yiğitgülsün yönetimindeki 34 CLP 29 plakalı kamyona çarptıktan sonra durabildi. Kazada Seyit Dost ile aynı otomobilde bulunan Orhan dost, Fetih Topçu ile karşı yöne geçen kamyonun sürücüsü Havzullah Talay yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazaya neden olduğu ileri sürülen otomobilin sürücüsünün Hakkı Yusuf Gülbar da polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Bu arada Gülbar ile aynı otomobilde bulunan bir genç basın mensuplarına tepki gösterirken, kazadan hemen sonra otomobilden inerek olay yerinden uzaklaşan üç genç kız da daha sonra geri dönerek gözyaşları içinde tekrar ayrıldı. nbsp;Kazayı gören vatandaşlar kamyonun arkadan çarpan otomobil nedeniyle kontrolünü kaybederek önce bariyerleri aştığını daha sonra da karşı yöne geçerek diğer araçlara çarptığını söyledi. Kaza nedeniyle İstanbul yönüne bir süre kapalı kalan trafik akışı da hasarlı araçların çekilmesinin ardından tekrar normale döndü.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...