Trabzonspor'da, İbrahim Hacıosmanoğlu göreve başladı

Trabzonspor'da, İbrahim Hacıosmanoğlu göreve başladı

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da başkanlığa seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu, bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen törenle resmen görevine başladı.

Trabzonspor'un geçtiğimiz hafta sonu yapılan olağanüstü kongresi sonrasında başkanlığa seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu, bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen törenle resmen görevine başladı. nbsp;Saat 11.00'de başlaması planlanan tören, Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin gecikmesi nedeniyle krize dönüştü. Başkan Sadri Şener'in katılmadığı törende görevi devretmeye hazırlanan asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener ve beraberindeki eski yönetim kurulu üyeleri duruma sinirlendi. Saat 11.20 sıralarına kadar tesislerde bekleyen Nevzat Şakar, basın mensuplarına "Biz yeni gelecek yönetimi kutluyoruz. Her zaman onların yanında olacağımızı söylemek istiyoruz" diyerek tesislerden ayrıldı. nbsp;Eski yönetim kurulu üyelerinin ardından tesislere gelen İbrahim Hacıosmanoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri tesislere geldi.
Ardından devri teslim törenine geçilirken, Seçim Divan Kurulu Suat Hacısalihoğlu tarafından verilen mazbata ile İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri resmen görevlerine başladı. Törende konuşan Trabzonspor'un yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor büyük takımdır. Dünyada da büyük takımdır. Türkiye'de yenilmez denen dünya takımlarını yenerek Türkiye'nin gururu olmuştur. Bizim hedefimiz bu büyük takımda iyi bir aile ortamı oluşturup, daha iyi başarılar yakalaması adına mücadele etmesidir. Bugüne kadar sergilemiş olduğumuz tutum ve davranışları, bundan sonra Trabzonspor Kulübü'ne yakışır bir şekilde eyleme dönüştürmenin zamanıdır. Cenabı Allah çıktığımız bu yolda yar ve yardımcımız olsun. Bu camianın birlik ve bütünlüğe ihtiyacı var. Biz Trabzonspor başkanı olabiliriz ama Trabzonspor sevdalıların da ahlaklı Türk futbolu ailesinin hizmetkarı olarak çalışmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Kulübümüzün başarıları yakalaması adına önce ilkeli duruş, sonra da sportif başarıyı peşinden yakalayacağımıza eminiz. Bu konuda özveriyle çalışıp, Trabzonspor'u özlenen ve beklenen başarılara taşıyacağız" ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimi, ilk yönetim toplantılarını basına kapalı olarak gerçekleştirdi. Ardından basın mensuplarına kulüp binası önünde poz verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...