'Reyhanlı bombacısı CHP'nin klavuzu'

'Reyhanlı bombacısı CHP'nin klavuzu'

Politika Haberleri

Başbakan Erdoğan, Reyhanlı'daki saldırılarla ilişkisi olan isimlerin bağlantılarını açıkladı. Erdoğan, 'CHP heyetine rehberlik eden kişi Reyhanlı'daki saldırıların planlayıcısıdır.'

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Reyhanlı'daki saldırılara ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, güvenlik ve istihbarat birimlerinin tespitlerini açıkladı. nbsp;"İki kez Şam'a giden CHP heyetine rehberlik ve aracılık eden kişi, hem Reyhanlı saldırısını hem de kamplara yönelik bombalama, öldürme ve kaçırma girişimlerini planlayan şahsın ta kendisidir" diyen Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: nbsp;"Hatay'da gazeteci, tüccar, işadamı kılığındaki bazı karanlık şahısların ajanlık derecesindeki, vatana ihanet derecesindeki faaliyetleri tespit edilmiştir. Bunlar tutuklanarak yargıya teslim edilmiştir. Maalesef bu şahısların CHP içindeki bazı nbsp;milletvekilleriyle irtibatları da tüm delilleriyle, belgeleriyle tasdiklendi. Örneğin CHP'ye yakın bir gazetenin Hatay temsilcisi, ajanlık yaptığına dair çok bariz delillerle şu anda tutuklanmış durumda."
HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...