İskenderun'da polis memuru intihar etti

/ Kaynak: İHA
İskenderun'da polis memuru intihar etti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir polis memuru, nöbeti sırasında beylik tabancası ile göğsüne sıktığı tek kurşunla intihar etti.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir polis memuru, nöbeti sırasında beylik tabancası ile göğsüne sıktığı tek kurşunla intihar etti. nbsp;Olay, Sanayi Sitesi'nde bulunan Şehit Haydar Polis Merkezi Amirliği önündeki nöbetçi kulübesinde meydana geldi. İddiaya göre, saat 20.00 sıralarında nöbette olan polis memuru Mehmet Kaya (25), beylik tabancası ile göğsüne bir el ateş etti. Silah sesini duyan polis merkezindeki diğer polisler, nöbette olan Mehmet Kaya'nın kanlar içinde olduğunu görünce olay yerine ambulans çağırıldı. Durumu ağır olan ve kan kaybeden Kaya, ambulansın gelmesi beklenmeden polis ekip otosu ile İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ameliyata alınan ve kalbinin sol tarafının parçalandığı öğrenilen Kaya, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. nbsp;Üç yıllık polis memuru olan ve eş durumu nedeniyle İstanbul'dan İskenderun'a tayin olan Mehmet Kaya'nın yaşadığı bir anlık bunalım sonucu intihar ettiği öğrenilirken, acı haberi alarak hastaneye koşan İskenderun Adliyesi'nde katip olarak çalışan ve bir süre önce resmi nikahları kıyılan eşi İnci Kaya sinir krizleri geçirdi. Polisler İnci Kaya'yı uzun süre sakinleştiremediler. Olayı haber alır almaz Adana'dan İskenderun'a gelen Mehmet Kaya'nın annesi, babası ve yakın akrabaları hastanede aldıkları acı haberle yıkıldılar. Sinir krizleri geçiren aile fertlerine hastanede müdahale edildi. Hastaneye gelen İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Emniyet Müdürü Cengiz Başar, Cumhuriyet Başsavcısı ve adliye personeli de Kaya ailesini sakinleştirmeye çalıştılar. nbsp;
Bir süre önce eşi ile resmi nikah kıydığı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda düğün yapmayı planladığı öğrenilen Mehmet Kaya'nın cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kaya'nın Adana'da toprağa verilmesi bekleniyor.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...