Beşiktaş'ta İbricic harekâtı

Beşiktaş'ta İbricic harekâtı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta transfer görüşmeleri bütün hızıyla sürüyor. Siyah-beyazlıların Lokomotiv Moskova'nın Boşnak oyuncusu Senijad İbricic ile ilgilendiği öğrenildi.

Beşiktaş'ta bir taraftan seçim heyecanı yaşanırken, diğer taraftan transfer görüşmeleri bütün hızıyla sürüyor. Siyah-beyazlıların Lokomotiv Moskova'nın Boşnak oyuncusu Senijad İbricic ile ilgilendiği öğrenildi. Rus haber sitesi LifeSports'ta yer alan habere göre, Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Slaven Bilic, Bosna Hersekli oyuncuyu kadrosunda görmek istemiyor. Bilic'in gözden çıkardığı başarılı orta saha oyuncusu için en ciddi talip Beşiktaş. Boşnak futbolcunun Beşiktaş'a prensipte 'evet' dediği, siyah-beyazlıların bonservisi elinde tutan Lokomotiv Moskova'yla görüşmelere başladığı belirtildi.
KARTAL OLMAK İSTİYOR
Sezon başında G.Anetp'e, devre arasında da Kasımpaşa'ya kiralık olarak giden Boşnak futbolcu, "Şartlar üzerinde anlaştık, işlemlerin tamamlanmasını bekliyorum. Beşiktaş gibi bir takımın formasını giymekten onur duyacağım" açıklamasını yaptı. Hajduk Split'teki performansıyla öne çıkan İbricic, sonrasında beklenen patlamayı bir türlü gerçek-leştiremedi. Lokomotiv'in 2011 yılında transfer ettiği orta saha oyuncusu Rusya'da oynadığı 35 maçta 4 gol kaydetmişti. Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği İbricic, siyah-beyazlıların önümüzdeki sezon Avrupa'da boy gösterecek olmasından dolayı transferi çok istiyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...