Fenerbahçe'de rota Arshavin

Fenerbahçe'de rota Arshavin

SPOR Haberleri

Lejyonerlerin kalitesini arttırmayı hedefleyen F.Bahçe'de Sow ve Kuyt dışında her oyuncudan vazgeçebileceğini söyleyen Kocaman, Rus yıldızı Arshavin'i istiyor.

Yabancı kontenjanında yapılacak değişiklik nedeniyle transferde önceliği yerli yıldızlara veren F.Bahçe, takımdaki lejyonerlerin kalitesini arttırmak için de girişimlere başladı. Bienvenu'yu Eskişehir'e veren, Ziegler'le yolları ayıran sarı-lacivertlilerde, satış listesine konulan Krasic ve Stoch'un yanı sıra, Yobo, Cristian, Webo ve Meireles'in de gözden çıkarıldığı öğrenildi. Yönetime verdiği raporda, "Moussa Sow ve Dirk Kuyt dışında vazgeçemeyeceğim oyuncu yok" diyen Aykut Kocaman'ın Andrei Arshavin'i istediği öne sürüldü. Kocaman'ın daha önce de istediği Arsenal'in Rus yıldızıyla ilgili talebi İngiliz medyasında da yer buldu. Daily Mirror, Arshavin için F.Bahçe'nin Zenit ile çekiştiğini yazdı.
LYON AŞAĞI İNİYOR
Bu arada Aykut Kocaman'ın bir diğer gözdesi Dejan Lovren konusunda da önemli gelişmeler yaşanıyor. Kocaman, eski göz ağrısı Dejan Lovren'e kavuşmak için gün sayıyor. Kocaman'ın Dinamo Zagrep'de oynarken transferini istediği ancak Lyon'a kaptırdığı Hırvat savunmacı için kolları sıvayan sarı-lacivertli yönetim, Fransızlarla anlaşma noktasına geldi. Kadroya girmekte zorlanmaya başlayınca F.Bahçe'ye yeşil ışık yakan 24 yaşındaki Lovren'i 9.5 milyon euro'ya alan Lyon ilk etapta 8 milyon euro istemişti. Ancak kıran kırana bir pazarlığın ardından Fransızlar'ın 7 milyona indiği öğrenildi. Lovren'le prensip anlaşmasına varan sarı-lacivertliler, rakamı daha da aşağı çekmeye çalışıyor. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...