Aysal'dan Terim'e garanti

Aysal'dan Terim'e garanti

SPOR Haberleri

Ünal Aysal, görevi bırakabileceği konuşulan tecrübeli teknik adama, 'Görev sürem boyunca birlikteyiz. Yöneticiler değişse de, tek muhatabın benim' dedi.

G.Saray'da Başkan Ünal Aysal ile Teknik Direktör Fatih Terim arasında beklenen zirve gerçekleşti. Önceki gün erkek basketbol takımının Karşıyaka ile oynadığı karşılaşmayı tribünde izleyen ikili, dün Les Ottomans Otel'de bir araya geldi. Alınan olağanüstü kongre kararının ardından kendisine yakın yöneticiler Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın yeni listede yer almayacağı ve asıl hedefin kendisi olduğu şeklindeki haberlerden rahatsız olan Terim, bu durumu Başkan Aysal'a sordu. Ünal Aysal da, her an görevi bırakabileceği konuşulan tecrübeli teknik adamı yeni sezonda futbol şubesinin başında kimse olmayacak, futbol şubesi direkt olarak bana bağlı olacak diye rahatlattı.
ARAMIZDA KİMSE OLMAYACAK
Aysal yaklaşık 2 saat süren baş başa yaptığı görüşmede Fatih Terim'e, "Hocam görev sürem boyunca sizinle çalışmaya devam edeceğimi söylemiştim. Bu fikrimde hiçbir değişiklik yok. Yeni yönetim de bu kararı değiştirmeyecek. Göreve kim gelirse gelsin, sizin muhatabınız direkt olarak benim. Aramızda kimse olmayacak. Futbolun tek patronu yine siz olacaksınız. Bu değişikliğin size yansıyacak bir tarafı olmayacak" ifadelerini kullandı. Yeni yönetim kurulu üzerinde çalışmalar yaptığını ve transferle ilgili çalışmalarda herhangi bir aksaklığın olmayacağını söyleyen Aysal'ın, perşembe gününden itibaren Terim'le yine bir araya gelerek transferle ilgili bir toplantı yapması bekleniyor.
DÜRÜST: AYSAL, TERİM'İ KOVACAKTI!
2. Başkan Ali Dürüst, Fatih Terim'in Mersin maçından sonra Başkan Ünal Aysal tarafından gönderilmek istendiği haberlerini doğruladı. Dürüst, "Evet doğru. Ama benim yönetimde olmamdaki sebep de bu zaten. Başkan orada beni dinledi. Dinlediği de iyi oldu. 2. Kupayı da aldık. Sadece bu olay değil, birçok olay oldu. Başkan hepsinde beni dinledi" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...