Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rus polisinden ATM çetesine nefes kesen operasyon

/ Kaynak: CHA
Rus polisinden ATM çetesine nefes kesen operasyon

DÜNYA Haberleri  / CHA

Rusya'da 8 ATM'yi sökerek içlerindeki 500 bin doların üzerindeki parayı çalan 4 kişilik çeteyi, polis kıskıvrak yakaladı. Operasyon kameralara da yansıdı.

Rusya'da 8 ATM'yi sökerek içinde bulunan 500 bin doların üzerindeki parayı çalan 4 kişilik çeteyi, polis kıskıvrak yakaladı. Hırsızların içinde bulunduğu aracı takip eden polisin çete elemanlarını etkisiz hale getirmesi kameraya yansıdı. Bir ihbarı değerlendiren polis, dört kişilik çetenin içinde bulunduğu aracı durdurdu. Araçta balyoz, kesici aletler, ATM'ler açmak için hazırlanmış özel düzenek, silah ve polis üniformalarının çıkması dikkat çekti. Polis incelemelerini zanlıların ev, işyeri ve irtibatlı oldukları adresler üzerinden sürdürüyor. Ermeni asıllı oldukları belirlenen çetenin diğer üyelerini yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.Yetkililer yerinden sökülerek götürülen en az 8 ATM'nin yakalanan çete tarafından soyulduğunu belirtiyor.
DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...