Alaattin Çakıcı Adana'ya nakledildi

/ Kaynak: CHA
Alaattin Çakıcı Adana'ya nakledildi

GÜNDEM Haberleri  / CHA

İzmir 1 No'lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü'nün silahla yaralanmayla, aynı cezaevindeki Alaattin Çakıcı, Adana Cezaevi'ne nakledildi.

İzmir 1 No'lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ayhan Çapacı'nın silahlı saldırıda yaralanmasının ardından, aynı cezaevinde bulunan hükümlü Alaattin Çakıcı, Adana F Tipi Cezaevi'ne nakledildi. Saldırının ardından ifadesi alınan Çakıcı'nın, suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Müdür Çapacı'ya, geçen cumartesi günü cezaevi kampüsündeki lojmanın bahçesinde otomobilini otoparka park etmeye çalıştığı sırada kimliği belirsiz bir kişi silahlı saldırıda bulunmuştu. Elinden yaralanan Çapacı, Özel Tınaztepe Hastanesi'nde tedavi edilmişti. Ayhan Çapacı'ya, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Selami Candemir ve beraberindeki heyet ise bugün geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Müdür Çapacı'nın silahlı saldırıda yaralanmasının ardından onu tedit ettiği öne sürülen suç örgütü elebaşı Alaattin Çakıcı, Adana F Tipi Cezaevi'ne nakledildi. Çapacı'nın, jandarmadaki ifadesinde son bir ay içinde Çakıcı'yla, kanundışı isteklerinden dolayı üç defa tartıştıklarını, son olarak olaydan bir gün önce cuma günü tartıştıklarını ve tehdit edildiğini söylediği belirtildi. Adana'ya nakledilmeden önce cezaevinde ifadesi alınan Çakıcı'nın ise suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...