Bodrum'da 3 ayrı noktada yangın çıktı

/ Kaynak: İHA
Bodrum'da 3 ayrı noktada yangın çıktı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 3 ayrı noktada çıkan yangınlar, şiddetli rüzgar nedeniyle hızla büyümeye devam ediyor.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 3 ayrı noktada çıkan yangınlar, şiddetli rüzgar nedeniyle hızla büyümeye devam ediyor. nbsp;Sabah saatlerinde başlayan yangınlar, Akyarlar, Kadıkalaesi ve Yalıkavak'da fırtınanın etkisi ile şiddetlenerek devam ediyor. Yerleşim bölgelerine 20 metre yakına kadar ulaşan yangına saatteki hızı 80 km olan rüzgarın etkisi ile havadan uçak ve helikopterlerle müdahale yapılamıyor. Gümüşlük'e doğru hızla ilerleyen yangına, İtfaiye ekipleri karadan yaptığı müdahalelerle kontrol altına almaya çalışıyor. İtfaiye ekipleri dağın engebeli olması nedeni ile yamaç bölgelerine müdahale etmekte güçlük çekiyor.
YALIKAVAK DA YANIYOR
Yalıkavak Gökçebel ve değirmenler mevkiinde de çıkan yangınlara müdahale ediliyor. Fırtına nedeni ile büyüme tehlikesi olan yangınlar kontrol altına alınmaya çalışılıyor.
Akyarlar mevkiinde kontrol altına alınan yangın sonrası soğutma çalışmaları devam ediyor. Bodrum belde belediyelerinde bulunan bütün itfaiye ekipleri yangınları söndürmedik için seferber olurken belde belediye başkanları da yangın çıkan bölgelerde gelişmeleri takip ediyor.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...