BDP'li Önder, Gezi Parkı'ndaki çalışmaları durdurdu

/ Kaynak: İHA
BDP'li Önder, Gezi Parkı'ndaki çalışmaları durdurdu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Taksim Gezi Parkı'na sabah saat 05.00 sıralarında yapılan polis müdahalesinin ardından, eylemciler tekrar gezi parkına çıktı.

Taksim Gezi Parkı'na sabah saat 05.00 sıralarında yapılan polis müdahalesinin ardından, eylemciler tekrar Gezi Parkı'na çıktı. İlk müdahalenin ardından süren polisle eylemciler arasındaki gergin bekleyiş, BDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in gelmesi ile sona erdi. Çalışmaya başlayan iş makinaları da parktan ayrıldı. Taksim Gezi Parkı'nda polisin yaptığı müdahalenin ardından göstericiler tekrar parkta toplanmıştı. İş makinalarının girmesi ile makinalara engel olmaya çalışan göstericilerle polis arasında gergin anlar yaşandı. Daha sonra polisin kurduğu barikatın önünde toplanan grup, sloganlar atmaya devam etti. Bir süre sonra ise BDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder Gezi Parkı'na geldi. Önder'in gelmesi ile çalışan iş makinaları da durdu. Parkın diğer tarafında dolaşan eylemciler ise tekrar akşam müdahaleye uğradıkları yere çıktı. Burada bir açıklama yapan Önder, yapılan çalışmaların yasal olmadığını ve bir an önce durdurulması gerektiğini söyledi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...