İsrail askerleri 17 Filistinliyi göz altına aldı, çatışma çıktı

/ Kaynak: AA
İsrail askerleri 17 Filistinliyi göz altına aldı, çatışma çıktı

DÜNYA Haberleri  / AA

İsrail askerlerinin, Kudüs'te Fetih mensubu 17 Filistinliyi gözaltına alması üzerine askerler ve Filistinliler arasında çatışma çıktı.

İsrail askerlerinin, Kudüs'te Fetih mensubu 17 Filistinliyi gözaltına alması üzerine askerler ve Filistinliler arasında çatışma çıktı. Fetih liderlerinden Enver Bedr yaptığı açıklamada, İsrail askerlerinin, Kudüs'ün farklı mahallelerine giderek Filistinlileri gözaltına almasına tepki gösteren halk ile askerler arasında çatışma çıktığını belirtti. Gözaltına alınanlar arasında Fetih'in Kudüs Temsilcisi Muhammed Hasan Matar'ın da olduğunu dile getiren Bedr, "İsrail askerleri arbede sırasında sivil halka karşı göz yaşartıcı bomba kullandı, 3 kişi gazdan etkilendi" dedi. Öte yandan, Kudüs'ün Ebudeys bölgesinde maskeli grubun İsrail askeri noktasına bomba attığı, askerlerin saldırıya ateşle karşılık verdiği kaydedildi.İsrail basınında, gözaltına alınanların bu ayın başında "Ayrım Duvarının" bir kısmını yıkanlar olduğu şeklinde haberler yer aldı.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...