Süper Lig'de değişim rüzgarları

Süper Lig'de değişim rüzgarları

SPOR Haberleri

Ligin bitimiyle birlikte görülmemiş bir değişim rüzgarı yaşanmaya başladı,Süper Lig'deki 18 kulüpten 12 tanesi teknik direktörüyle yollarını ayırdı

Ligin bitimiyle birlikte nbsp;görülmemiş bir değişim rüzgarı nbsp;yaşanmaya başladı,Süper Lig'deki 18 kulüpten 12 tanesi teknik direktörüyle yollarını ayırdı. nbsp;Spor Toto Süper Lig'de bugüne kadar görülmemiş bir teknik direktör değişimi yaşanıyor. Kulüplerin arka arkaya olağanüstü kongrelerle yönetimlerini değiştirmesinin etkisiyle teknik direktörler de bir bir savrulmaya başladı. Fatih Terim, Ersun Yanal ve Hamza Hamzaoğlu sezonu tamamlayıp, görevinin başında kalan teknik adamlar oldu. G.Saray, Eskişehir ve Akhisar dışındaki takımlar teknik direktörlerini en az birer defa değiştirme yoluna gitti. Son birkaç günde Beşiktaş'ta Samet Aybaba, F.Bahçe'de Aykut Kocaman, Trabzon'da Tolunay Kafkas, M.Park Antalya'da da Mehmet Özdilek kulüplerine veda eden isimler oldu.
LİG DEĞİL DEĞİRMEN
Ligin tecrübeli teknik adamlarından Yılmaz Vural, Rıza Çalımbay, Bülent Uygun, ligin bitimiyle birlikte istifalarını sundu. Takımlarını kümede tutamayan Cevat Güler, Hakan Kutlu ve Bülent Korkmaz'ın sözleşmeleri kulüpleri tarafından uzatılmadı. G.Birliği Fuat Çapa ile devam etmek istemeyince, K.Erciyes başarılı teknik adamı renklerine bağladı. Süper Lig'e çıkan takımlardan Ç.Rize ve K.Erciyes teknik kadrolarıyla anlaşma sağlayamadı. Torku Konyaspor ise Uğur Tütüneker'le henüz masaya oturmadı. Kısacası, önümüzdeki sezon Fatih Terim, Hikmet Karaman, Hamza Hamzaoğlu dışında aynı takımda görevine devam eden hoca göremeyebiliriz.
Süper Lig'de değişim rüzgarları

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...