Şehit Topuz'un acı haberi Denizli'ye ulaştı

Düzenleyen:
Şehit Topuz'un acı haberi Denizli'ye ulaştı

YAŞAM Haberleri

Fırat Kalkanı Operasyonu'nda dün şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Halit Topuz'un Denizli'deki baba evine şehit ateşi düştü.

Fırat Kalkanı Harekatı'nın 93'üncü gününde El Bab Operasyonu'nda ağır yaralanan ve Gaziantep'teki kaldırıldığı hastanede şehit olan 25 yaşındaki Astsubay Kıdemli Çavuş Halit Topuz'un Pelitlibağ Mahallesi Hürriyet Caddesi'ndeki baba evine acı haberi ulaştı.

FENALIK GEÇİREN ANNE VE BABA HASTANEYE KALDIRILDI

Askeri yetkililer ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekipleri tarafından anne Şükran ve baba Yusuf Topuz'a oğullarının yaralandığı bilgisi verildi. Haber üzerine fenalık geçiren anne baba Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan çifte acı haber ulaştırıldı, aile haber üzerine sinir krizleri geçirdi.

Tedavilerinin ardından sağlık görevlileri tarafından eve getirilen Topuz Ailesi, yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Şehidin evine Türk Bayrağı asılırken haberi alan şehit yakınları eve akın etti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...