Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bimekse yatırım yapılabilir notu

/ Kaynak: CHA
- Güncelleme:
Bimekse yatırım yapılabilir notu

Ekonomi Haberleri  / CHA

Kredi Derecelendirme Kuruluşu JCR-Eurasia Rating, teknoloji perakende zinciri Bimeks'in uzun vadeli notlarını yatarım yapılabilir seviyesine yükseltti.

Kredi Derecelendirme Kuruluşu JCR-Eurasia Rating, teknoloji perakende zinciri Bimeks'in uzun vadeli notlarını yatarım yapılabilir seviyesine yükseltti. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi, 'Kredi Derecelendirme Kuruluşu JCR-Eurasia Rating, 29 Mayıs 2013 tarihli basın açıklaması ile şirketimizin; Uzun Vadeli Uluslarası Yabancı Para ve Uzun Vadeli Uluslarası Yerel Para notlarını BB seviyesinden BBB(-)'ye yukarı yönde revize etmiştir. Kısa Vadeli Uluslarası Yabancı Para ve Kısa Vadeli Uluslarası Yerel Para notlarını B seviyesinden A(-3)'e yine yukarı yönde revize etmiştir. Notların görünümlerini ise Stabil olarak ilan etmiştir. Buna göre BİMEKS Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş.'nin Uzun ve Kısa Vadeli Uluslarası Yabancı ve Yerel Para kredi notları 'Yatırım Yapılabilir-Investment Grade' seviyeye yükselmiştir."

Ekonomi
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...