Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bunalıma giren genç kadın mahalleyi ayağa kaldırdı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bunalıma giren genç kadın mahalleyi ayağa kaldırdı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Aydın’da gece yarısı bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren genç bir kadın mahalleyi ayağa kaldırdı. Polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerinin saatler süren uğraşı sonucu genç kadın intihar girişiminden vazgeçirildi. Psikolojik sorunları olduğu ve alkol aldığı belirtilen kadın kendisini kurtaran polislere de saldırmaya kalktı.

Olay gece yarısı Mesudiye Mahallesi 1624 sokak 3 numaralı apartmanın 4. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; alkol bağımlısı olduğu ileri sürülen ve arkadaşının evine gelen H.P. isimli genç kadın gece saatlerinde evdeki kapı ve pencere camlarını kırıp evin balkonundan yola eşyaları atmaya başlayınca çevre sakinleri durumu polise ihbar etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, H.P. isimli genç kadının intihar girişiminde olduğunu fark edince itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerini bölgeye çağırdı. Balkonun altında hava yastığı açan itfaiye ekipleri uzun süre bölgede güvenlik önlemi alırken, polis de balkondan ne bulduysa aşağıya atan kadına ulaşıp ikna edebilmek için evin kapısını kırarak içeri girdi.

Uzun uğraşlar sonucu intihar girişiminden vazgeçirilirken evden çıkan genç kadın tedaviyi de kabul etmedi. Zaman zaman polis ekiplerine de saldıran kadın herkese zor anlar yaşattı. Ne polis aracına ne de ambulansa bindirilebilen genç kadın uzun uğraşlar sonucu polis merkezine götürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...