Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

5.katta mahsur kalan anne çocuğunu aşağıya attı

Düzenleyen:
5.katta mahsur kalan anne çocuğunu aşağıya attı

YAŞAM Haberleri

Lüleburgaz'da bir apartmanda çıkan yangında anne ve çocuk 5. katta mahsur kaldı. Anne binadan çıkamayınca 10 yaşındaki oğlunu aşağıda bekleyen vatandaşların ellerine bıraktı. Hemen ardından atlayan anne ise yere çakıldı.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bir apartmanda çıkan yangında beşinci katta mahsur kalan ve paniğe kapılan anne, önce 10 yaşındaki oğlunu kurtarmak için balkondan aşağı attı, daha sonra kendi atladı. Vatandaşlar tarafından tutulmaya çalışılan ve düşüş hızının azalmasıyla kurtulan çocuk ile yaralanan annesi, hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Lüleburgaz'ın Çalıçeşme sokaktaki bir apartmanın ikinci katındaki dairede henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede apartmanı sardı ve yan binaya sıçradı. Apartmanlardaki sakinler tahliye edilirken, Zevcan Çavuşoğlu (39) ve oğlu Burak (10) ise beşinci kattaki evlerinde mahsur kaldı.

5.katta mahsur kalan anne çocuğunu aşağıya attı

SOKAKTAKİLERDEN YARDIM İSTEDİ

Balkondan, aşağıda bulunanlardan çocuğunu aşağı bırakacağını ve tutmaları yönünde yardım isteyen Zevcan Çavuşoğlu, oğlu Burak'ı aşağı bırakmasının ardından kendisi de atladı. Vatandaşlar tarafından tutulmaya çalışılan ve düşüş hızının azalmasıyla kurtulan çocuk ile yaralanan annesi, hastaneye götürüldü. Çocuğun durumunun iyi olduğu, tedbiren müşahadede tutulduğu, annenin ise vücudunda kırıklar olduğu öğrenildi.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YANGIN 2 SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ
Yangın, çevre ilçe ve beldelerden gelen takviye itfaiye ekiplerinin de çalışmalarıyla 2 saatte söndürüldü.

5.katta mahsur kalan anne çocuğunu aşağıya attı

ÇEVRE SAKİNLERİ BELEDİYEYE YÜRÜDÜ

Bu arada, çevre sakinleri zamanında müdahale edilemediği iddiasıyla belediyeye yürüdü. Zabıta araçlarının aynaları ile belediye binasının camını kıran grup, bir süre sonra dağıldı. Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca da bölgeye gelerek incelemelerde bulundu.

5.katta mahsur kalan anne çocuğunu aşağıya attı

'ELLERİMİZİ BİRLEŞTİRİP ÇOCUĞU TUTTUK'

Görgü tanıklarından Talat Gülseven yaptığı açıklamada, yangın sonrası mahsur kalan kadının yardım çağrısı üzerine 15 kişilik bir grupla ellerini birleştirdiklerini ve aşağı atılan çocuğu tutmaya çalıştıklarını anlattı. Kadının çaresizliği ve evlat sevgisinin ani karar vermesinde etkili olduğunu ifade eden Gülseven, "Önce Allah'a sonra size sığınıyorum' diyerek çocuğunu attı. Ellerimizi açıp çocuğu tutmaya çalıştık. Hızını kestik. Yere düştüğünde kucağımıza alıp ambulansa götürdük. Sonrasında kadın kendini aşağıya saldı. Onu da aynı şekilde tutmaya çalıştık ve ambulansa taşıdık" dedi.

Burak Çavuşoğlu

5.katta mahsur kalan anne çocuğunu aşağıya attı

5.katta mahsur kalan anne çocuğunu aşağıya attı

İşte o olaydan sonra sonra yanan binanın hali:

5.katta mahsur kalan anne çocuğunu aşağıya attı  5.katta mahsur kalan anne çocuğunu aşağıya attı  5.katta mahsur kalan anne çocuğunu aşağıya attı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...