Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da elektrik kesintisi

Düzenleyen:
İstanbul'da elektrik kesintisi

YAŞAM Haberleri

İstanbul'un Beykoz, Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla ve Ümraniye ilçelerinin bazı mahallelerine 27 Kasım'da elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den (AYEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, Beykoz'da 08.00-13.00 saatlerinde tesis çalışması nedeniyle Elmalı Mahallesi'nin bazı sokaklarına elektrik verilemeyecek.Kartal'da 15.00-18.00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle Soğanlık Yeni Mahallesi Yurtcan Sokak'da elektrik kesintisi uygulanacak.

Maltepe'de 09.00 -12.00 saatleri arasında bakım çalışması nedeniyle Büyükbakkalköy Mahallesi'nin bazı sokaklarına ve 09.00-17.00 saatlerinde Büyükbakkalköy Mahallesi'nin Büyükbakkalköyyolu, Samandıra, Ferhatpaşa ve Yakacık Yolu sokakları elektrik alamayacak.Pendik'te 09.30-14.00 arasında tesis çalışması nedeniyle Dumlupınar Mahallesi, Orta Mahallesi, Orhangazi Mahallesi, Kurtköy Mahallesi'ne ve 10.00-18.00 saatleri arasında Güllü Bağlar Mahallesi ile Çınardere Mahallesi'nin bazı sokaklarına elektrik verilemeyecek.

Tuzla'da 09.00-12.00 saatleri arasında scada altyapı çalışması nedeniyle Tepeoren Mahallesi Aromatik Sokak'da elektrik kesintisi uygulanacak.
Ümraniye'de 09.00 -18.00 saatleri arasında tesis ve bakım çalışmasıyla scada altyapı çalışması nedeniyle Saray Mahallesi, Şerifali Mahallesi, Yukarı Dudullu Mahallesi'ne ait bazı sokaklara elektrik verilemeyecek.Açıklamada ayrıca belirtilen saatler dışında teknik ve idari zorunluluklar nedeniyle elektrik kesme ve verme zamanlarında değişiklik olabileceği belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...