Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Teodosic kariyer rekoruna imza attı

Düzenleyen:
Teodosic kariyer rekoruna imza attı

SPOR Haberleri

Rus ekibi CSKA Moskova'nın Sırp basketbolcusu Milos Teodosic, THY Avrupa Ligi dokuzuncu hafta mücadelesinde İspanyol ekibi Baskonia'yı 112-84 yendikleri maçta 34 sayı kaydederek kariyer rekoru kırdı.

Sırbistanlı oyun kurucu, attığı 34 sayının yanında 10 da asist üreterek "double-double" yaptı.
Teodosic, daha önce profesyonel kariyerinde en skorer karşılaşmasını 2009 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda oynamıştı. Sırp basketbolcu, organizasyondaki yarı final mücadelesinde Slovenya'yı 96-92'lik skorla geçtikleri maçta 32 sayı atmıştı.

Rus temsilcisi CSKA Moskova'da 2011'den bu yana görev yapan Teodosic, Yunanistan'ın Olympiakos takımında gösterdiği performansla da adından söz ettirmişti.

CSKA Moskova ile geçen sezon THY Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşayan 29 yaşındaki basketbolcu, 2010 yılında da organizasyonun en iyi oyuncusu (MVP) ödülüne layık görülmüştü.

Milos Teodosic, Sırbistan Basketbol Milli Takımı'yla 2009 Avrupa Şampiyonası, 2014 Dünya Şampiyonası ve 2016 Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalya elde etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...